05:26
18:10
Vadász hirek   A vazelinnel megszívatott mókus 


Nagyon megszívatták azt a mókust, amelyik rendszeresen megdézsmálta egy házaspár kertjét és az ott elhelyezett madáretetőt. A rágcsáló gond nélkül felmászott az etetőre, és ott mindent magába tömött, amit csak tudott. A házigazdáknak azonban egy idő után elegük lett, előkapták a vazelines tégelyt, bekapcsolták a videokamerájukat és nagyon jól szórakoztak. 
 
A szabadrablásra érkező mókus többszöri próbálkozás után sem tudott felmászni a vazelinnel bekent fémszálon, amelyen a madáretető lógott. Miközben küszködött szegényke, a házigazdák bentről filmezték és jót nevettek a műsoron. Sőt, egyikük, egy Nancy nevű hölgy rögtönzött szinkront gyártott a filmhez: mindenféle effektekkel kommentálta, amikor a mókus újra és újra visszacsúszott.
 
A videó közzétevője a YouTube-on jelezte: senki ne aggódjon a mókusért, ártalmatlan vazelinen csúszkált, ilyen anyag van például az ajakírokban is. A szívatás egyébként sem vette el a kedvét, továbbra is fosztogatja a kertet és az ott található két madáretetőt.
 






Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg