05:33
19:49
Vadász hirek   Szelfizz Gemencen! 


A Gemenc Zrt. nyilvános fotópályázatot hirdet!
 
„Szelfi - Én és a Gemenci erdő” címmel a Gemenc Zrt. fotópályázatot hirdet. Egy „önfotót” kell készíteni a Gemenci erdőben, a Gemenci Erdei Vasúton, annak megállóiban, bármely Gemenci kiállításon vagy a Pörböly mellett található vadmegfigyelőnél, felülről, oldalról, tükörből, mosolyogva, grimaszolva, kézen állva – egyszóval minél kreatívabb módon.
 
Szelfizz Gemencen!

 
Erdő és turista kapcsolatára kíváncsi a gemenci erdőgazdaság. Azt kell egy kreatív fotóval megmutatni, hogy mit csinálnak a kirándulók Gemencen. A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal.
 
Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat.
 
Technikai követelmény: JPG kiterjesztés, legalább 640×480 pixel, legfeljebb 3500×2900 pixel felbontás.
 
A pályaműveket a [email protected] e-mail címre várják a szervezők. Az üzenet tartalmazza a pályázó nevét és címét, mobiltelefonszámát, a fotó/k készítésének helyét és a pályamű címét.
 
Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra.
 
Díjazás (alkalom még több Gemenci szelfire):
I. helyezett:     Gemenci kalandhétvége 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.
II. helyezett:    Felfedezőnap Gemencen 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.
III. helyezett:   Gemenc ajándékcsomag.
Közönségdíj:   2 éjszaka szállás a Gemenc Zrt. valamely vadászházában 2 fő részére, 2015. március 15. és augusztus 20. között.
 
A nyeremények nem átruházhatóak, pénzre nem válthatóak.
 
A részletes pályázati kiírásért kattintson ide.






Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg