05:26
18:10
Vadász hirek   Itt az új Mitsubishi L200 terepjáró 


Az L200 a Mitsubishi egyetlen modellje a pickup-piacon. A most leváltott negyedik generáció 2005 augusztusa óta aktív, kilenc éve alatt 1,26 millió darabot adtak el belőle. A japán márka számára létkérdés, hogy az ázsiai országokban oly népszerű kategóriában jól szerepeljen vele.
 
A formatervezőknek bizonyára nem a pickup rajzolás a gyermekkori álom, de az új L200 tervezőinek sikerült több ponton előre vinni a dizájnt. A kerekded idomokat részint megtartotta a Mitsu, de már nem ez viszi el a megjelenését. A teljesen újratervezett orral az új fényszórók ellenére konzervatívabb lett az összkép. A gyári kommuniké amúgy a hangszigetelésben és a rugózási komfortban ígér sokat, de biztonsági téren is nagy előrelépést mondanak. Hiába, kilenc év hosszú idő.
 
A háromféle karosszériaváltozatban (single cab, double cab, club cab) gyártott L200 háromféle motorral jön. Az elődből már ismert 2,5 turbódízelt továbbfejlesztették, marad a 2,4 literes benzines is, valamint új tagként érkezik egy 2,4 literes turbódízel.
 
Itt az új Mitsubishi L200 terepjáró







Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg