05:46
19:39
Vadász hirek   Szalonka konferencia és szeminárium 


A Nyugati Palearktikus Régió Nemzeti Szalonkázó Szervezeteinek Szövetsége (Fédération des Associations Nationales des Bécassiers du Paléarctique Occidental - F.A.N.B.P.O) Sopronban, a Hotel Lővérben tartja 2015. június 19–20. között az évi rendes ülését.

Szalonka konferencia és szeminárium

A szervezet legfontosabb céljai közé tartozik a fenntartható erdei szalonka vadászat támogatása, az erdei szalonka megismerését célzó európai kutatások összehangolása.
A konferencia első napján zárt ülésen vitatják meg a szövetség teendőit, majd a második napon kerül sor a tudományos konferenciára, ahol rendszeresen részt vesznek a társszervezetek kutatói is.
 
A tudományos konferencia regisztrált résztvevői számára az előadók eredményeiket három nyelven (angol, francia, magyar) kivetített prezentációk segítségével mutatják be.
A konferencia előzetes programja letölthető innen: http://vadgazdalkodas.emk.nyme.hu/index_elemei/FANBPO_konf.pdf
A program előzetes, a delegációk javaslatára más témákkal is bővülhet vagy változhat az előadások témája! 
 
A regisztrációval kapcsolatos részletes tájékoztatást a Magyar Szalonka Klub elnökétől a [email protected] email címen kérhet.
 
A részvételi díj 12 000 forint, amelyet az alábbi számlára kell befizetni: Vadászati Kulturális Egyesület, 65100149-11321822, Pátria Takarékszövetkezet
 
A rendezvény időtartalma alatt a témához kapcsolódó képzőművészeti és fotókiállítás tekinthető meg. 






Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg