04:47
20:45

Vadászkutya / Drótszőrű Német Vizsla 
2017 Június 21. Szerda ||  Olvasva: 13028x
Ár: 10 HUF (~0 €)

Eladó egy törzskönyv nélküli 2014 07 16.-án született Barna spriccelt nagy testű drótos Német vizsla kan.A kutya alap idomítva van.Már vett részt nagyterítékü fácán vadászaton.Szépen keresett és hozta a madarat és ülve átadta. Kérem érdeklődni csak telefonon.06303007913.

Hasonló hirdetések Kérdések és Válaszok 
Tisztelt érdekl?d?!
  
üdv. A magyar vizsla kannak mennyi az ára? Válaszát előre köszönöm.
  
Tisztelt dr. Kovács Ágnes!Elnézést hogy nem válaszoltam de külföldön voltam tegnap éjszaka értem haza.A kutya egyébként megvan.Kérem hívjon fel ha érdekli
  
Tisztelt Hírdető, érdekelne a kis drótszőrű vizsla, volt már egy 16 évig élt! Kérem, sürgősen válaszojon meg van-e még? Üdv. dr. K.Á.
  
Tisztelt Gyorgyicze Levente! Ez a kutya nagyon jól dolgozik vízben is és hajtásra is szokták használni a drótosokat jó eredménnyel.Egyébként a kutya ára 500 euró.
  
Tisztelt Istvan mint tudni hogy nalunk Erdelyben nagyvadas teruleten vadaszunk es eleg keves az aprovad a kacsan kivul es en kacsa vadaszatra szeretnem a Nemet vizslat mert nekem volt egy rszmv-am es nem igazan birta az eghajlatot es idegrendszeruleg is gyenge volt,tudom hogy nem kevesbe kerul egy kutya kikepzese es azert erdeklodtem hogy mennyi az ara!!!! Felenk a hajto kutyakra aldoznak a vadaszok de en kimondottan szeretem a kacsa vadaszatot!!!!Nekem jagdjaim vannak es meg eg jo vizsla ki elegitene a csapatot!!Ha az ar megfelelo szivesen el hoznam!!!!Koszonom megegyszer turelmet!!!
  
Tisztelt Gyorgyicze Levente! Mit tehetek érted?
  
Udv tisztelt Istvan,erdekelne kutya ara,lattam a videokat es tetszik a munkaja!!!Erdelybol erdeklodok!!!Udvozletem!!!
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2017 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg