05:46
19:39
<

Éjjellátó távcső / Yukon Photon 6. 5x50 éjjellátó Céltávcső 


Yukon Photon 6.5x50 éjjellátó céltávcső
Ár: 155 500  (~395 €)

A Yukon Photon XT 6.5x50 L éjjellátó céltávcső digitális technológiájuknak köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is jó használható. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Yukon Photon XT 6.5x50 L cél érzékelési távolsága 200 méter (gyári adat).

A céltávcső lelke a CMOS típusú digitális szenzor (656x492 pixel felbontással). A képet lényegében egy, a távcsőbe épített LCD kijelzőn látjuk, 640x480 pixel felbontásban. A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben 6 különböző típusú szálkereszt jeleníthető meg, ráadásul 3 különböző színben.

A Yukon Photon XT 6.5x50 L céltávcső betekintési távolsága 60 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is. A Photon XT céltávcsövek gyártó általi szavatolt lőállósága 6000 Joule, tehát huzagolatlan csövű, valamint airsoft és paintball fegyverekre is ajánlható. A 30 mm-es tubus átmérőnek köszönhetően könnyedén rögzíthető bármely fegyvertípusra.

Közel pont, vízállóság, tápellátás

A Yukon Photon XT 6.5x50 L által legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 10 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, cél érzékelési távolsága 200 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is +/-3 dioptria értékig. A termék vízállósága IPX4 szabvány szerinti (fröccsenő víz ellen védett).

A digitális céltávcső áramellátásáról 2 darab AA típus ("ceruza") elem gondoskodik. Ezek élettartama infralámpa használata mellett 4 óra, anélkül 5 óra használati időtartam.

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A beépített lézer infravörös fényvető mellett (ennek hullámhossza 780 nm, teljesítménye 125 mW) a távcső külső infravetővel is használható. Ha szeretné "láthatatlanná" tenni távcsövét, akkor külső infravetőnek a Pulsar IR 940-et javasoljuk, melynek fénye állati és emberi szemnek egyaránt láthatatlan.

A Yukon Photon 6.5x50 L által feldolgozott és a távcsőben látott kép rögzíthető is a távcső digitális kimenetén át csatlakoztatott Newton CRV 640 video felvevőegység segítségével (a kimenő videójel NTSC szabványú).

A céltávcső beállítása, használata rendkívül egyszerű, mindent egyetlen állítótárcsa segítségével végezhetünk el. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban.

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.Beszámítás lehetséges.

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg