06:38
17:16
4

Vadászkutya / Vércsapa, Utánkeresés Kiképzés Pest Megye  
2018 Január 30. Kedd ||  Olvasva: 7891x
Ár: 1 HUF (~0 €)

VÉRCSAPA, UTÁNKERESÉS KIKÉPZÉS MOGYORÓD VADÁSZKUTYA KIKÉPZÉS Nagyvad utánkereső kutyák kiképzése! A kölyök kiválasztástól a kiképzésig. Mesterkiképző vállalja utánkereső kutyák kiképzését. Vállalunk minden vadászkutya fajtájú ebet. Tacskók, Terrierek, Kopók, Vérebek, Vizslák, Spánielek, Retrieverek Vércsapa munkavizsgára, versenyre felkészítés, felvezetés, vizsgáztatás. A kiképzés tartalmazza a kutyák engedelmes tanítását is. Igény szerint tenyészetek menedzselése (Kiállításokra, versenyekre felkészítés, tenyész egyedek kiválasztása, fedeztetéstől a kölyök felnevelésig) Egyéni igények megvalósítása. ÁRAINK RUGALMASAK ÉS KEDVEZŐEK! KIKÉPZÉSI SZERZŐDÉSSEL! GARANCIÁVAL! Igény szerint bentlakásos (akár kennelben, akár lakásban tartással), egyéni és csoportos kiképzés. HÉTKÖZNAP ÉS HÉTVÉGENTE CSOPORTOS KIKÉPZÉST TARTUNK MOGYORÓDON. VÉRCSAPA GYAKORLÁS,ENGEDELMES MUNKA, TENYÉSSZEMLÉRE, MUNKAVIZSGÁRA, MUNKAVERSENYRE, KIÁLLÍTÁSRA FELKÉSZÍTÉS-RINGDRESSZÚRA!!! KUTYAKOZMETIKÁNKBAN VÁRUNK MINDEN FAJTA KUTYÁT! PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKUMOKKAL VÁRJUK MINDENKIT A HOBBY KUTYÁTÓL A KIÁLLÍTÁSI KUTYÁKIG! Tel: 06-70/6360480 Cím: Mogyoród, Pest megye

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Kiss Mónika! 06706360480
  
Jónapot! Nem találok telefonszámot! Kérem küldje el és hívom. Köszönöm
  
Tisztelt Kiss Mónika! Mit szeretne tudni. Kérem, hogy hívjon fel a megadott telefonszámon, vagy adjon egy számot amin elérhetem.
  
Kiskutyákról érdeklődnék!Köszönöm
  
Kedves Lajos. Igen van még szuka eladó. Kérem, hogy adjon egy telefon számot vagy email címet, hogy megbeszélhessük a részleteket.
  
Kedves Hirdető! Szuka kiskutya van-e még eladó? Mennyi az ára? Tisztelettel: Lajos
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2018 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg