05:50
19:43

Vadkamera / Hc-550g 3g Email Küldő Vadkamera 

2017 Augusztus 19. Szombat ||  Olvasva: 2895x
Ár: 46 001 HUF (~152 €)

AKCIÓS (csak augusztusban- már csak korlátozott számban van- ! ) !!!! Új HC550G típusú vadkamera eladó. Paraméterei: 2G-n és 3G-n is működik !, éledési ideje 0,5s, 16 megapixeles képek (szerintem csak a 12-14MP), IR: 940nm ( a vad nem látja), látótáv: 15-20 méter éjszakai, nappali több, 120 fokos látószög. Ennél már nincs gond az elküldési sebességgel, alacsony adatátviteli térerő esetén is megbízhatóan működik !!! -------------------JELERŐSÍTŐ ANTENNÁVAL van szerelve! -----------------------------------------------Az általam javasolt beállításokkal (1500.db kép/hó) 448.ft/hó csak a havi fenntartási költség! !!------------------------- MAGYAR nyelvű használati utasítás, + Tanácsok az ilyen típusú vadkamerák használatához. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- A kamerát teljesen üzemkész állapotba BEÁLLÍTVA is kérheted, ebben az esetben legalább egy napos tesztelésre kerül sor, így nem veszel zsákbamacskát ! Én nemcsak segítek, hanem be is állítom !!-----------------------------------------. A terméket használt termékként értékesítem, de új ! csak kipróbálva (tesztelve) volt, terepen felszerelve nem volt !---------------------------------------------------------------------------------ÉRDEKLŐDNI: fekeshm[kukac]freemail.hu címen VAGY telefonon (+36703630726). ---------------------------------------------------- FIGYELMEZTETÉS: nagyon sok 550G kamerával találkozom, amelyek elküldtek 1-50.db közti képet, majd megálltak. A kamerák mindegyike 2G-A szoftverrel volt telepítve, amely nem az eredeti 3G-s szoftvere a kamerának, szétszedve a belső része sem eredeti! A kamerák nagy hirdetési oldalakról (ebay, amazon, wish) és "megbízható" eladóktól származtak. Ezeket a kamerákat NEM tudom 100%-ban javítani!!!! A hirdetési oldalakon nagyon sok ugyanazzal a paraméterrel hirdetett olcsó termék van. Ez úgy lehetséges mert a SUNTEK eladta a licencet és több vállalkozás is gyártja, az olcsóság miatt azonban nagyon silány minőségben.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt vadász! Jelenleg még korlátozott számban van. Hívjon fel.
  
Üdvözlöm, engem ez a típus érdekelne. Érdeklődnék, hogy van-e még belőle akciósan?
  
Tisztelt K.József! Van, de csak a jövőhéten tudom szállítani, mivel nem vagyok otthon.
  
Érdeklődnék, hogy több darabot vásárolnék van-e jelenleg.
  
Tisztelt Zotya! Sajnos az ilyen hirdetési oldalakról vásárolt termékeknél előfordul. Általában ezekre egy új szoftver kell, de lehet, hogy csak rosszul van beállítva. Általában egy telepítés 1000.Ft, frissítés és egyéb szoftveres javítás 1500.Ft. Jelenleg egy hétig nem leszek elérhető, hívjon fel telefonon és megbeszéljük, ha tudok segítek.
  
Olvastam hogy javítja is ezeket a kamerákat illetve a szoftverét frissíti. vettem egy kamerát az Ebay-ről, de mindig megáll. mennyibe szokott kerülni az ilyen kamerák javítása és nekem is tudna segíteni?
  
Tisztelt Karakó János! Köszönöm.
  
Szeretném megköszönni az ÖNZETLEN segítséged, nélküled csak egy használhatatlan tárgy lett volna a vadkamerám. Minden vadásztársamnak csak ajánlani tudlak, amelyet meg is teszek. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!!!
  
Tisztelt Karakó János! Elnézést a kései válaszért. Van egy olyan rossz hírem, hogy a vodafonos kártyánál a szolgáltatói beállítások miatt a 3G rendszert bizonyos "ingyenes "szerver nem engedi meg belépni a kamerát a szerverbe, spamként érzékeli és letiltja. De egy idő után minden ingyenes szerver ezt csinálja, a kamera nem küldi el a képeket, mindig újra kell indítani a kamerát, hogy ismételten küldje a képeket. Van olyan szerver, amely az adott IP címet le is tiltja. De ezen kívül még nagyon sok beállítási vagy szoftver gondja is lehet. Hívjon fel és ha tudok segítek. Ismételten mindenkinek azt tanácsolom, hogy csak úgy vegye meg a kamerát, ha legalább egy napig üzemeltették és legalább 100 képet kapott az email címére. Mint minden technikai eszköz ezek közt is lehet hibás,de az ennyi idő alatt legalább előjön és ilyenkor lehet élni a garanciával. Ellenkező esetben nálam fog kikötni a kamera, javítás céljából és csak bosszúságot fog okozni. Vannak olyan "mesterek" akik mindent megígérnek, azonban mikor segíteni kellene inkább .......... ! Minden vadásznak egy kalappal.
  
A segítségét kérném abban, hogy vettem egy ilyen típusú kamerát, de nem tudom beüzemelni. Vodafonos kártyát vettem és gmail szerveren keresztül üzemeltetném, mint a többi kamerám, de egy képet sem küld el.
  
Tisztelt Vendel! Igen van még, kérem hívjon fel és megbeszéljük.
  
Érdekelne engem is 2.db kamera ebből a típusból, van-e még ?
  
Tisztelt Zoltán! Igen van, hívjon fel.
  
Érdeklődnék van-e jelenleg kamerája ?
  
Tisztelt Zoltán! Telefonon könnyebb elmpondanom, kérem hívjon fel.
  
Nem nagyon értek a vadkamerákhoz, a HC típusok közül melyiket ajánlaná? Mit tud az egyik amit a másik nem.
  
Tisztelt K.J! - Biztonsági acéldoboz: nem sok értelmét látom, ha elakarják lopni akkor ellopják, az acélkábel is levágják és akkor csak nagyobb a kár. Beszerezhető, címet is tudok adni kb.10-12.000.Ft közt van. - Napelemes működtetés: ennek sem látom sok értelmét, mert a napelem belső akkumlátora gyorsan lemerül ha jól emlékszek 15000mah és az téves elképzelés, hogy az a lemerült akkumlátort feltölti. kb.7-10.000.Ft közt volt mikor én vettem. - Gyári kialakítású DC kábelhely van a kamerán (mint minden vadkamerán) és külső vezetékkel a megfelelő akkumlátor csatlakoztató hozzá. A külső akkumlátorral a működési ideje lényegesen hosszabb mint elemekkel illetve sokkal olcsóbb. Természetesen a garanciát így is megőrzi, aki azt mondta elveszti az nem ért hozzá. illetve nem tudja a gyári garanciás feltételeket! - Ha van még több kérdése van hívjon fel vagy írjon és szívesen válaszolok. - Egy a kalappal minden vadásznak !!!
  
Több kérdésem lenne, acéldoboz van-e hozzá, napelemről vagy akkumlátorral működtethető és megmarad-e garancia így a a kamerán mert azt mondták nekem, hogy elveszti így a garanciáját. A másik hirdetőnek is elküldtem ugyanezeket a kérdéseket, de nem válaszolt még.
  
Tisztelt B.András! András elküldtem, miután beszéltünk telefonon.
  
Küldene egy tájékoztatót a megadott email címre.
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2017 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg