06:58
16:01

Vadkamera / Vadkamera Infravörös Vaku 


2017 November 11. Szombat ||  Olvasva: 924x
Ár: 24 001 HUF (~77 €)

Ez a készülék a vadkamera IR megvilágítását egészíti ki / helyettesíti (pl, bevakult a kamerád IR lámpái, tönkrementek a beépített IR ledek, vagy látható fényt pl.810 nm az IR-d és láthatatlanná akarod tenni), vagy növeli meg a látótávolságot. Kompatibilis minden vadkamerával.  Az IR vető 128.db 950nm IR leddel van felszerelve, amely a vad számára láthatatlan. Növeli a kamera képességét, hogy jobb és tiszta legyen a sötétben a felvétel. Vezeték nélküli kapcsolattal kommunikál a kamerával. A kamerát 128.db 950nm láthatatlan infravörös kiegészítővel egészíti ki. 4 db D alkáli elemmel működik vagy 6V-os külső aksival. Az adót a vadkamerára kell felszerelni és az fogja irányítani a külső IR vetőt, amikor a kamera fényképez akkor fog működésbe lépni a külső IR vető.----------------------------------------------- A külső vetőt teljesen üzemkész állapotban, beállítva, beprogramozva adom el, már csak az adót kell feltenned a kamerádra.------------------------- -----ÉRDEKLŐDNI: fekeshm[kukac]freemail.hu címen VAGY telefonon (+36703630726).------------------------------- A termék így is ismerhető: http://www.electronic-star.hu/Duramaxx-Black-Flash-infravoros-vaku-128-x-fekete-LED-IPX-5-szij_i226674.htm?gclid=CNXn1diSldYCFW8B0wodzYUCsg

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Áron! Igen használható mindkét típushoz. A látótávolságot a kamera PIR érzékenysége /hatótávolsága befolyásolja, a 25 métert vígan tudja. A vetőt beprogramozva tudom küldeni, csak fel kell szerelned és működik.
  
Nekem Minox és Univision kameráim vannak, de csak 10-12 méterig látnak el a saját vetőjükkel. Ezekhez a típusokhoz lehet-e használni ezt a külső vetőt ? Mennyire növelik meg az éjszaki látótávolságot ?
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2017 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg