06:46
16:10

Vadkamera / Vadkamera és Napelemes Töltő,  


2018 November 11. Vasárnap ||  Olvasva: 5241x
Ár: 25 000 HUF (~78 €)

Teljesen üzemkészre beállított HUNTER3G vagy 3.5G vadkamera.Az új 3.5G modell, MAGYAR NYELVŰ MENÜ és MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁS!! INGYEN TELEKOM SIM KÁRTYA 500Mb feltöltéssel (max.1700.db kép küldéséhez elegendő)! ***************************************** HAGYOMÁNYOS nem képküldő kamerák akcióban 30 ezertől.************************************** Web: www.huntervadkamera.hu ********************************************** Egyedi igényeknek megfelelő napelemes töltők összeállítása. 5,5.W-os teljes szett 25.000.Ft. A gyakorlat alapján napi 100-150 kép esetén elegendő az 5,5W napelem panel, teljes egészében visszatölti az elhasznált árammennyiséget. IP68 védelemmel ellátott akkumlátor doboz, egyszerű felszerelhetőség és gondozásmentesség. Minden típusú vadkamerához megfelelő 6V-9V-12V ! --------------------------------------- A kiskereskedelemben kapható vadkamera napelemes töltők nagyon kis teljesítményűek és 90%-uk az elhasznált árammennyiséget nem tudja visszatölteni. Ezek a napelemből összeállított szettek biztonsággal tudják tölteni a kamerát/akkumlátort és üzemeltetni a kamerát !! Ezzel a megoldással a vadkamera folyamatos üzemeltetése megoldott és nem kell attól tartani, hogy az akkumlátor idő előtt lemerül.A kamera emberi beavatkozás nélkül folyamatos üzemelésre képes. Minden kamera típushoz jó)pl. hunter3G-4G, Duramaxx, Hunter eye, Minox, Univision, stb) . ----------------------------------------- Miért tőlem vegyél napelemet/kamerát: - MERT a kamerát ha kéred beállítva üzemkész állapotba kapod meg, csak fel kell szerelned! (Teljesen üzemkész állapot kamera + sd kártya + sim kártya (1GB adattal) + beállítást foglal magában) - MERT megakarsz spórolni egy csomó idegeskedést és pénzt. - MERT a megrendelés leadásától számítva a beállított, üzemkész kamera a lehető legrövidebb idő alatt átlagosan 2 munkanapon belül nálad van! - MERT 1+1 év garanciát vállalok ! - MERT nem csak árulom, hanem használom és javítom is a vadkamerákat. - MERT nem csak eladom, hanem értek is hozzá 10 ÉV TAPASZTALAT ! Érdeklődni a huntervadkamera[kukac]gmail.com címen.***************************************************************************************

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Süli Enik?! A hirdetésben szereplő telefonszámon állok rendelkezésükre, szóban könnyebb minden részletet elmondani.
  
Érdeklődni szeretnék hogy tolvaj megfigyelésére mennyire ajánlaná? Nem ismerjük a kamerát, ajánlották nekünk. A drágább változatát néztük, ami már sms-t is küldd, de az új ára nekünk sok. Ezek az egyszerübbek mit tudnak? Köszönöm a tájékoztatást! :-)
  
Tisztelt Károly! Jelenleg csak a saját töltőmről tudok adatokat mondani, nekem egy 5,5W napelemmel van szerelve, jelenleg 1498.db képet küldött el. Amikor kitettem teljesen feltöltve 12,87 V volt az akkumlátor, a múlt héten ellenőriztem és még mindig 12,87 V volt, ergo teljes egészében visszatöltötte az árammennyiséget. Hívjál fel és megbeszéljük, mert így elég nehézkes.
  
A gyakorlatban mennyi idő alatt tölti vissza az elhasznált árammennyiséget?
  
Tisztelt Károly! A 10W napelemes panel+vezérlő (feszültségszabályzó) +külső aksi + vezetékek+ átalakító kb.22-24000.Ft-ből van ki, de minden a megrendelő igénye szerint kerül kialakításra így lehet olcsóbb és lehet drága, de akkor sem éri el azokat az árakat, amit egyes helyeken elkérnek, pl egy 12V 4W napelemes szett 39.500.Ft. Amit én kínálok az 2,5 nagyobb teljesítményű. Ha egy kicsit számolsz akkor a szettnek az ár egy bő félév alatt visszajön (csak az elemeket számolva és a benzin költséget nem) és utána sincs vele gond.
  
Engem érdekelne az egyedi összeállításos napelem szett, 6V-os vadkameráim vannak, de 300 km-re lakok és nagyon macerás mindig cserélgetni az aksikat, amit árulnak 6V-os napelemes töltött (jó drágán), az hulladék, semmire nem való. Ez mennyibe kerülne.
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2018 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg