05:37
19:46
<

Jármű / Nyomtáv, Futómű Szélesítés Bármilyen Autóra.  






Nyomtáv, futómű szélesítés bármilyen autóra.
Ár: 0  (~0 €)

A nyomtávszélesítő  növeli az autó stabilitását, ami javítja az autó kezelését ezért nagyobb biztonságot ad a jobb vezetési élmény mellett. A nyomtávszélesítő sportosabb, szélesebb kinézetet ad az autónak. Minden napjainkban kapható autó típusra kapható, KÉRJE AJÁNLATUNKAT.
Nagy szilárdságú alumínium ötvözetből készül precíz CNC megmunkálással.
A nyomtávszélesítőt a szettben található speciális anyákkal kell a kerékagyhoz fogatni majd az eredeti kerékanyákkal kell felfogatni a felnit a nyomtávszélesítőhöz.
A H&R világszerte arról ismert, hogy csúcsminőségű futómű-megoldásokkal látja el több autós versenyszéria csapatait. A német H&R több mint 10 éve fejleszt alkatrészeket a HWA-Motorsport számára, amely a DTM-ben szereplő összes Mercedes Benz felszerelését végzi. Ezen kívül a Porsche Super Cup és a Porsche Carrera Cup mindegyik versenyzője alatt H&R futómű dolgozik. A H&R emellett fő támogatója a BF Goodrich versenysorozatnak is. Amellett, hogy a H&R számos túraautó-, GT- és Monoposto versenysorozatban érdekelt, a német cég beszállít a Forma-1 és a GP2 versenyek résztvevőinek is. Ezekben a megmérettetésekben a futóművek kivételesen nagy terhelésnek vannak kitéve. Gyári helyre beépíthető, állítható magasságú, vagy fix ültetésű futómű szettek és rugó szettek, illetve nyomtávszélesítők széles választékából válogathat szinte minden autótípushoz, hogy a sport futóművekre jellemző stabil úttartás és vezetési élménynek ön is részese lehessen.
m.m.m.m

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg