07:22
16:27

Vadász ruházat / Fűthető Aláöltözet (nadrág) 
2018 Január 15. Hétfő ||  Olvasva: 831x
Ár: 27 000 HUF (~87 €)

MEGJÖTT és 4.db maradt az előrendelésen felül!------------------------------------------------------------ A fűthető elasztikus aláöltözet nadrág kényelmes és kellemes viselet. Egyszerre fűti derekat a térdeket és a talpat. Három fűtési fokozat állítható be, a nadrágkorcán levő gumírozott kapcsolóval. A kapcsolóval hang nélkül kapcsolhatjuk ki és be a fűtést, illetve állíthatjuk a 3 fokozatot. A kapcsoló különböző színekkel jelzi a beállított fűtés intenzitást. Nagykapacitású, de kisméretű Li-ion akkumulátorát a nadrág jobb oldalán egy zsebben kell a DC csatlakozóval fűtőszálhoz csatlakoztatni. Max. 5 órás működési idő. Pót kiegészítő akkumulátor is elérhető. Anyaga elasztikus, testhez simuló, meleg poláranyagszerű. A szett tartalma: 1.db nadrág, 1.db akkumlátor, 1.db hálózati töltő. Tartalék aksival 32000.Ft A termék számlaképes és garanciás. Alkalmazható: 160-175cm / 70-90Kg;------------------------------------------------------------------------- Érdeklődni: huntervadkamera[kukac]gmail.com címen

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Fázos! Jelenleg tesztelek egy típust. Távirányítós, fűthető talpbetét. A fűtési hőmérséklet 3 fokozatban állítható 38-45 Celsius fok között a távirányító segítségével. Lábbelitől és a külső hőmérsékleti körülményektől függően max. 6 óra fűtési ideje van. Az ára 18-24.000.Ft közt lesz a vámtól függően. Keressen emailen.
  
Érdeklődnék, hogy talpfűtést nem-e árul ?
  
Tisztelt Zoltán! Igen megjöttek, még 4 van a többit már előre lefoglalták. A következő szállítmány érkezési idejét nem tudom megmondani, mert már postázták, de a posta és a vám ideje kb.2 hét.
  
Megjöttek már a nadrágok ?
  
Tisztelt M.Z! Szívesen. Kívánom, hogy minél több lesen és hajtáson legyen jó társad és sokáig tud használni.
  
Köszönöm megkaptam. Szombaton disznóhajtáson kipróbáltam. Nyári nadrágot vettem fel és az aláöltözetet, ahogyan mondta tényleg nem fáztam és a legnagyobb fokozatra csak próbaképpen tettem fel, mert az nagyon melegen fűtött. Sem a lábam, sem a térdem, derakam nem fázott. Köszönöm.
  
Tisztelt K.József! Jövőhéten kapok árut, jelenleg csak előrendelést tudok felvenni. Legkorábban kedden tudom postázni. Előrendelését leadhatja: [email protected]
  
Szeretnék rendelni 2.db-ot, mikorra tudja elküldeni utánvétesen.
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2018 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg