05:40
19:56

Golyós puska / Steyr Mannlicher M 7x64 
2018 Augusztus 14. Kedd ||  Olvasva: 6948x
Ár: 370 000 HUF (~1 144 €) 390 000 HUF
 -5%

Eladó Steyr Mannlicher M 7x64 es golyós vadászpuska rajta egy oldható körmös szereléken egy 6x42-es Khales Helia Super távcsővel.A fegyver megkímélt szép állapotú, csöve hajszálpontos, ami saját költségen kipróbálható.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Vecsernyés László! Ha nem hisz a képnek jöjjön el kipróbálni a fegyvert. A próba után már nem lesz kétsége arról hogy a lyukakat golyó ütötte.
  
Tisztelt Szabolcs! A három lövés 54 méterről lett leadva álványból 11.2 grammos cseh spce lőszerrel. Ha küld e-mail címet akkor elküldöm önnek annak a lőlapnak a fényképét amin a 3 lövés összeszakadt igaz az kézzel töltött lőszerrel. De csak ismételni tudom, hogy a fenti szórásképet bármikor tudja produkálni a fegyver.
  
Nem akarok beleszólni a vitájukba, de ilyen lövedéknyomot a Brenneke lőszermagja okoz.
  
Üdv.Gábor ! a két távolabbi lövés között látszik egy kör forma a lőlapon. Gondolom oda próbálta a töltényhüvelyt ami kicsit megkarcolta a papirt, vagy olyan kemény papirt használt hogy a lövedék nem tudta átütni ???? Mellesleg én nem a fegyvert kritizáltam,tudom hogy jó és ismerem mert nekem is volt ,csak utálom ha egyesek a másik embert hülyének nézik.
  
Tisztelt nagyokos Vecsernyés László! Attól mert ön csak a kilőtt töltényhüvellyel tud lőni, szercsére még van olyan akinek nem remeg a keze és ilyen vagy még ettől jobb lövéseket tud produkálni. Azon kívül a fegyver önköltségen bármikor kipróbálható. Ha meg savanyú a szőlő akkor arrol nem én tehetek, keressen magának ettől rosszab fegyvert vagy nézzen utána annak alaposabban, hogy mit tud ez a fegyver. Üdv Gábor.
  
László Tisztelt Gábor ! Töltényhüvellyel én is tudok ilyen szórásképet lőni és egészen biztos vagyok abban,hogy a lőlapon lévő lyukakat nem lövedék ütötte.Találkozhatunk bármely lőtéren és bebizonyítom Önnek.
  
Tisztelt Nagy Péter! Köszönöm az érdeklődését, de csere nem érdekel.
  
Üdvözlöm! Csere érdekelné, egy Mauser M66 308 win 8x56-os Geco/Schmidt Bender távcsővel- re? A fegyver szekrénypuska állapotú. Üdv: Nagy Pèter
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2018 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg