05:07
20:33

Vadkamera / Hunter3. 5g Modell, Képküldő Vadkamera. Magyar... 


Hunter3.5G modell, képküldő vadkamera. MAGYAR menüvel
Ár: 70 000  (~215 €)

MAGYAR NYELVŰ MENÜ és MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁS!!!! Magyar menüvel csak nálunk vásárolható!! INGYEN TELEKOM SIM KÁRTYA 500Mb feltöltéssel (max.1700.db kép küldéséhez elegendő)! A hirdetési ár, csak a kamerát tartalmazza! ****************************** A kamerák által készített nappali és éjszakai képek a honlapunkon megtekinthetők: huntervadkamera.hu .********************************************** A gyártó a 3.0G modellt fejlesztette tovább pl.: alacsonyabb éledési sebesség 0,3-0,4s, több IR led, tisztább éjszaki és jobb nappali képminőség, vízállóságát fokozták, készenléti időt növelték, stb..  A beépített 3G modul minden magyar telefon szolgáltató SIM kártyájával működik, támogatja a GPRS, MMS, GSM, FTP,  2G-3G rendszert. Nagyméretű (1920x1440) fotók küldése e-mailre és FTP-kiszolgálóra, valamint MMS-képek (640x480) mobiltelefonra. Ingyenes APP-jával (mind az Android, mind az IOS eszközök esetében), a felhasználó a kamera alapvető beállításait megváltoztathatja és távolról az APP-val valós idejű képet kérhet. Főbb jellemzők: 0,3-0,4 másodperces éledési sebesség; 12 megapixel; 1080P videofelvétel; Objektív: 100 fokos széles nézet; Kamera + videó; 58 db IR LED, 20 méteres éjjellátó távolság;Tápellátás: 6AA / 12AA elemek; vagy 12V DC; vagy napelem;időzítés; időzítő;kamera azonosító (kamera saját elnevezése); napi jelentés(tartalmazza: IMEI, számot, kamera elnevezését. jelerősséget, hőmérsékletet, SD kártya állapotát, készített és elküldött képek számát);SIM-kártya PIN-kód feloldása;Magyar menü;APP vezérlés; stb,. TELJESEN ÜZEMKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS RENDELHETŐ ! Rendelés: huntervadkamera[kukac]gmail.com ///// Web: www.huntervadkamera.hu **********************************************

Hasonló hirdetések Kérdések és Válaszok 
Tisztelt István! Igen van lehetőség utánkövetni, a kamera levédhető jelszóval.
  
Azt szeretném megtudni, ha a kamerát ellopják, van-e lehetőség megtalálni GPS vagy más módszerrel? Van-e lehetőség a kamerát jelszóval védeni ?
  
Tisztelt Csonka Zoltán! Amennyiben felhív részletes tájékoztatást tudok adni.Minden Magyarországi szolgáltató sim kártyájával működik.
  
Több kamerát szeretne vásárolni a társaságunk. Több helyről hallottuk, hogy ezek a kamerák nagyon jók. Azt szeretném megkérdezni, hogy kis térerő esetén is el tudja küldeni a képeket vagy csak fényképez ilyen esetben. Milyen sim kártyával lehet üzemeltetni?
  
Tisztelt K.Dömötör! A vásárlói visszajelzések alapján Romániában, Ukrajnában, Szlovákiában, Szerbiában és Ausztriában kifogástalanul működnek.
  
Érdeklődnék, hogy Romániában működike a kamera, tudja a képeket küldeni ?
  
Tisztelt M.Gábor! Tudok árajánlatot készíteni. FONTOS: az árajánlatban szereplő árak 1.hónapig érvényesek, mivel a dollár árfolyama folyamatosan emelkedik és ez áremelkedést okoz/hat.
  
Pályázat keretében akarunk venni több kamerát. Tud készíteni árajánlatot?
  
Tisztelt Kázsmér József! A saját és vevőim tapasztalat alapján érdemes volt várnom, hogy az általam kért változtatásokat megcsinálják. Aki mindkét kamerából vásárolt, kivétel nélkül az a véleményük, hogy nagyon jól sikerült modell. Nagyobb a látó és érzékelési szög /távolság, tisztább és szebb képeket küld, a 2G rendszeren is elküldi a nagy méretű képeket, nagyon erős a GSM modul, a magyar nyelvű menü egyszerű, az idősebbek is gond nélkül tudják használni, stb.. Megjegyzem csak arról a típusról/modellről tudok nyilatkozni, amit én árulok (kezdőképernyőn vadkan látható).
  
Üdvözlöm, a gyakorlati tapasztalatokról tudna felvilágosítást adni? A két modell közül nem tudok dönteni (3G -3,5G közt).e Előre is köszönöm.
  
Tisztelt Dobos József! A kamera üzemkészre be van programozva, sd kártya van a kamerába és most ajándék a SIM kártya adatmennyiséggel (ezt a saját nevedre kell aktiválnod). A kamerába tápegységet (AA elem) raksz vagy aksit csatlakoztatsz, ezt külön tudod rendelni. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy felszereld és bekapcsold.
  
Érdeklődnék, hogy az üzemkész állapot mit jelent, nekem a kamerával mi dolgom lesz.
  
Tisztelt Pisák Gábor! Igen, jelenleg az előrendeléseket teljesítem. A jelenlegi ár az előrendelésekre és akcióban június 20-ig tart, utána magasabb lesz a kamera ára.
  
Érdeklődnék, hogy megjöttek-e kamerák?
  
Tisztelt Szabó Jen?! [email protected] 06703630726
  
Tisztelt Szabolcs! Kérem, adja meg e-mail címét, hogy a rendelésemet le tudjam adni! Köszönöm! Szabó Jenő
  
Tisztelt Elek Zoltán! Jelenleg minden söréteshez és golyóshoz van. Most 2000.Ft/db, ha többet rendel akkor is egy postaköltséget kell fizetnie. Rendelés [email protected]
  
Érdeklődnék, hogy 20-as és 12-es söréteshez valamint 243-as és 7mm golyóshoz van-e csőkígyója. Ha van akkor mennyibe kerülne.
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2019 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg