05:26
18:10
<

Éjjellátó távcső / Akció! Yukon Photon Rt 6x50 éjjellátó Céltávcső, D... 





AKCIÓ! Yukon Photon RT 6x50 éjjellátó céltávcső, digitális, új
Ár: 219 990  (~556 €)

A Photon RT éjjellátó céltávcső digitális, így nem tesz benne kárt még az erős fény sem, akár nappal is használható. A kiváló minőségű érzékelő, az optimális nagyítás és az erőteljes beépített infravető kombinációja a Photon RT céltávcsövet tökéletes éjszakai céltávcsővé teszi. Modelltől függően éjszaka 140-280 méteres távolságig használható.
Optikai nagyítás 6X-os. Az alapnagyítás digitálisan a kétszeresére (12X) növelhető. Kétszeres digitális nagyítás mellett is részletgazdag és jó minőségű marad a kép. A szálkereszt megjelenítése elektronikus módon történik a látómezőben. 6 különböző szálkereszttípus jeleníthető meg 3 különböző színben. Kijelzője fekete-fehér képet ad, melynek fényereje 20 fokozatban szabályozható. A használaton kívüli időszakokban a kijelző kikapcsolható, miközben a többi funkció működése nem áll le. A készenléti üzemmódban lévő készülék azonnal bekapcsolható, ha szükség van rá. Ennek köszönhetően az okulár nem világít a sötétben és jelentős energiafelhasználás spórolható meg, amikor a készülékre nincs szükség.
A Photon RT kiválóan látja a 900nm feletti hullámhosszon működő infravetők fényét, emiatt használható láthatatlan fényvetővel is. Az S jelölésű modellek 850nm-es az S jelölés nélküli modellek 940nm-es beépített LED-es infravetővel vannak felszerelve. A beépített vető teljesítménye három fokozatban szabályozható és a megvilágítás szöge is állítható.
A betekintési távolság 70 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Biztonságosan használható még nagy visszarúgással rendelkező fegyvereken is.
A 30mm-es tubusátmérőnek köszönhetően könnyedén rögzíthető különféle vadászfegyvereken. Az objektívvédő kupakon egy apró lyuk található. A lehajtott obijektívvédő kupakkal nappal is kontrasztos képet kapunk, mert kevesebb fény jut az obijektívbe. A fókuszgyűrű mechanikája nagyon finoman és könnyedén állítható, bütykös kialakítása könnyen megfoghatóvá teszi. 
A Photon RT céltávcsövek nagyfokú visszarúgás állósággal rendelkeznek (6000 Joule, .375). Felszerelhető sörétes fegyverekre és a légfegyverekre is. Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható. 
A Photon RT beépített videó felvevőjével állóképek és folyamatos videofelvételek készíthetők (hanggal együtt). A kép és videó tartalom tárolása belső memóriában történik, melyből a tartalom egyszerűen továbbítható PC-re/laptopra vezetékes csatlakozás, vagy vezeték nélküli (WIFI) kapcsolat segítségével okostelefonra, vagy táblagépre. 
Mobiltelefonos alkalmazással (Stream Vision) és a beépített Wi-Fi jeladó segítségével a Photon RT által látott kép megjeleníthető Android és IOS okos telefonokon, táblagépeken. A látott kép rögzíthető a mobil eszközzel és azonnal megosztható az interneten. Az alkalmazással módosíthatunk bizonyos beállításokat és az éjjellátó szofverét is frissíthetjük majd a jövőben.
A készülék 4db AA "ceruza" elemmel, vagy ceruza akkuval üzemel, melyet egy elem tartó kazettába kell behelyezni, majd az elemekkel feltöltött kazettát kell betolni az elemkamrába. Egy tartalék elemtartót is mellékel a gyártó, így pillanatok alatt elemet lehet cserélni teljes sötétségben is, ha a tartalék elemtartót előre feltöltöttük elemekkel. Jó minőségű elemekkel a működési idő körülbelül 3,5 óra. Micro USB csatlakozóan keresztül külső táp is adható neki, így akár power bankról is üzemeltethető. (A készülékbe helyezett akkumulátorok töltésére a Micro USB csatlakozó nem alkalmas).
Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:
1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.
PARAMÉTEREK
Szenzor768x576
Kijelző640x480
Beépített infravörös fényvetőLED-es, hullámhossza: 850 nm (42S, 50S), 940nm (42, 50), külső infravörös fényvető csatlakozás: van
Frontlencse átmérő:50mm
Dioptria kompenzáció+/-4
Észlelési távolság~200m (42S) ~140m (42) ~280m (50S) ~180m (50)
Látószög4,3° (4,5X)3,3° (6,5X)
Legkisebb fókusztávolság1.5m
Legkisebb nagyítás6x
Legnagyobb nagyítás12x
Szálkereszt6 féle választható
Világítópont opciókvan
VízállóságIPX5
Működési / tárolási hőmérséklet-15°C - +50°C

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg