05:32
19:51
<

Hőkamerák / Atn Mars-hd 640 2. 5-25 Hőkamera Céltávcső 


Atn Mars-HD 640 2.5-25 hőkamera céltávcső
Ár: 1 550 000  (~3 945 €)

Atn Mars HD 640 2.5-25x50 hőkamera céltávcső A 50mm-es obijektívben egy 640X480-as nagyfelbontású érzékelő található, melynek detektálási távolsága 1500 méter.
A céltávcső HD felbontású monitorral rendelkezik. Videófelvétel és fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.
A beépített ballisztikai program a bevitt és mért adatok alapján minden tényezőt számításba vesz és a kalkuláció alapján a szálkereszt célzópontját automatikusan áthelyezi* a becsapódási pontra. Beépített elektronikus barométer gondoskodik a ballisztikai kalkulációk még pontosabb elvégzéséről.
Hétféle szálkereszt választható ki hétféle színben. A céltávcső nullázása egyetlen lövéssel pár másodperc alatt lehetséges a menüben található belövés funkció segítségével. Hat fegyver belövése és hatféle lőszer ballisztikája is tárolható a Mars memóriájában.
Távolságmérő funkció segítségével szinte teljes pontosságú becslést ad a céltárgy távolságáról, és ennek megfelelően hozzáigazítja* a szálkereszt célzópontját a becsapódási ponthoz.
Az 2,5X-ös optikai nagyításról fokozatmentes zoomolhatunk egészen 25X-es nagyításig. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. A távcső megjeleníti a vertikális és horizontális dőlésszöget is. 
Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.
Beépített WI-FI és Bluetooth* adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS). A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit lát a lövész a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos funkció (pl. szálkereszt típus választás) a csatlakoztatott eszközről is elérhető.
A készülék USB, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 32GB-ig bővíthető.
Az USB csatlakozó a felvételek számítógépre történő mentése mellett, külső táp (powerbank) csatlakoztatására is lehetőséget ad. 
Az Mars szabványos Picatinny sínekre rögzíthető.
Szenzor640x480
KijelzőHD (1280x720), fényereje állítható
Frontlencse átmérő:50mm
Észlelési távolságemberalak: 1500m
Képfrissítés50Hz
Kijelző szín üzemmódokfehér kiemelés, fekete kiemelés, zöld kiemelés, piros kiemelés, rainbow, ironbow, glowbow, fusion
Látószög12,5° x 9,7°
Legkisebb nagyítás2.5x
Legnagyobb nagyítás25x
Méretek224x 80x80mm
Súly840g
Üzemidő8 óra
Világítópont opciókvan
Tartozékokgyöngyvászon tok, törlőkendő
- Fél év szerkezeti garancia m.m.m.m

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg