05:27
19:55
<

Hőkamerák / Leupold Lto Tracker Hd Kézi Hőkamera új 2018 





LEUPOLD LTO TRACKER HD KÉZI HŐKAMERA ÚJ 2018
Ár: 369 990  (~944 €)

A Leupold LTO Tracker HD   egy sokoldalú , rendkívül kompakt hőkamera, elérhető áron. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kiváló képet adnak még teljes sötétségben is. Jól használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, mentési és keresési feladatokra. Kedvező árfekvése miatt kiváló eszköz hobbi célú felhasználásra is. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat, vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben. Hossza 14 cm, súlya pedig mindössze 280 gramm, tehát kis helyen elfér és könnyedén hordozható .
A 390x390 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és  megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A három darab funkciógomb segítségével könnyen vezérelhető. Nyolc féle  színmód közül választhat a felhasználó a terep és hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, és a digitális zoom nagyítását 1,7x és 6x között tudja állítani.  A gyári adatok szerint az észlelési távolság 750 yard vagyis több mint 690 méter. Reálisan ez azt jelenti hogy 300 méterről bizonyosan észrevehető bármilyen nagyvad az LTO Tracker segítségével. A készülék áramellátását egy darab CR 123 elem adja, amely 3 óra folyamatos üzemidőt tud biztosítani.
 
  • A LEUPOLD LTO TRACKER HD kézi hőkamera nem hűtött mikrobolométerrel rendelkezik, mely karbantartást nem igényel, nem érzékeny az erős fényre, és hosszú az élettartama.
  • A hőkamera segítségével egy ember méretű élőlény ( vagy más hőt sugárzó test ) 690 méterről válik észlelhetővé.
  • Látószöge 24 fok vízszintesen, és 17 fok függőlegesen, ezért viszonylag széles területet tud pásztázni.
  • A 3 cm-es kerek AMOLED kijelző kényelmes betekintési távolsága 30-40cm.
  • Használata egyszerű. Bekapcsolás után 4 másodperccel már üzemkész. Kis méretének és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen kezelhető.
  • 1 db CR 123 típusú elemről működik, mely  3 óra üzemidőt biztosít. 
  • A készülék súlya mindössze 280 gramm, elemmel együtt. Hossza 154mm, vastagsága 42mm. Kézben és zsebben is könnyen elfér.
  • Mínusz 15 fokos környezeti hőmérsékletben is használható.
  • A LEUPOLD 2 év teljes körű garanciát ad a komplett hőkamerára.
m.m.m.m

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg