07:11
15:55

Szolgáltatás / Fegyver ágyazás 
2020 Augusztus 12. Szerda ||  Olvasva: 7145x
Ár: 1 HUF (~0 €)

Üdv. Tisztelt vadásztársak. Ha sajnálatos módon eltörött a fegyver ágyazása,vagy egyedi(pl.:a most elterjedt Thumbhole) ágyazásra vágyik,akár nincs megelégedve a gyártó által kiadott ágyazással,de maga a fegyver tetszik,én tudok megoldást a problémára.Keressenek bizalommal. Tel.:O6-7O-94OO-794

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Ternai Dániel! Beszéljünk telefonon. 06709400794.
  
Üdvözlöm! Egy olyan kérdésem lenne,hogy Borwning A-bolt típusú fegyveremnek egy esés következtében elrepedt a tusa. Egy új a gyárihoz hasonló tus készítését mennyiért vállalná? Előre is köszönöm a válaszát.
  
Tisztelt Göndöcs Ede! Hívjon fel kérem, és megbeszélünk mindent. 06709400794
  
Elnézést kérek! Az előbbi kérdéseimhez még feltenném azt a kérdést, hogy várhatóan az alkatrész pótlás és a javítás milyen költséggel járna? Köszönettel!
  
Tisztelt SM! üdvözlöm. Ha csak hátsóagy kellene, akkor 60 e ft. Ebben benne van az is hogy az előagyat hozzá pácolom a hátsóagyhoz.
  
Üdvözlöm, érdekelne , hogy Sauer 202-höz mennyiért csinálna egy thumbhole tust?
  
Tisztelt szedi! Üdvözlöm. A pro hunternek az a baja hogy egybe gyártották az ágyazással a sátorvasat. Tehát a fa ágyazás elkèszìtèse sátorvas hiányában sajnos nagyon macerás. Mert bár tudok hozzá rendelni eredeti fèm sátorvasat,de az csak maga 60- e ft. Ha ennek tudatában is èrdekelnè egy új ágyazás, akkor hìvjon bizalommal. Az eredeti ágyazás megragasztását nem tudom vállalni,ilyennel nem foglalkozom. Tisztelettel.: Attila
  
Üdvözlöm van egy steyr mannlicher pro hanter 243 win puskám szintetikus agy sajnos el repedt. Javítható vagy csere? Fából menyiért csinálna kb.?
  
Tisztelt Tamás!Bocsánatáèrt esedezem de merkelt,monte carlót,suhlt ès az összess aprólèkos munkát igènylő oldallemezes oldallakatos puskák ágyazását nem tudom vállalni. Megèrtèsèt köszönöm.
  
Tisztelt Farkas Úr! A Merkel M47 duplám agyán megjelent egy repedés. Mielőtt megnyílna szeretném kicserélni.A fa anyag meg van. Mikor tudná vállalni, mennyi időt vesz igénybe a legyártás, mennyi a munkadíj? Üdvözlettel: Tamás
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2020 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg