06:27
18:47
<

Maroklőfegyver / Hk Usp Standard 9 Mm 2020 Szeptember 01. Kedd ||  Olvasva: 3285x
Ár: 150 000 HUF (~416 €)

Kal.: 9 mm Luger Extrák: markolat gumírozás, Hi-Viz cserélhető betétes első irányzék. Önvédelmi célú fegyver volt. Tartozékai: 2 db tár, ebből az egyik kisujjtámaszos. Igény szerint jobb-bal oldali biztosítókarral is rendelkezik (jelenleg a jobb oldali-balkezes van felszerelve). További tárak és alkatrészek külön megállapodás szerint. Megtekinthető személyes egyeztetés alapján. Csak érvényes megszerzésire, természetesen. +36308579933

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Dr. Papp András ! Igen megvan még a vas. Jelenleg sajnos nem tudok több fotót küldeni, mert leadtam az mzero-nal (glock) Szigetszentmiklóson. Ott minden további nélkül meg tudod tekinteni, illetve én is állok rendelkezésedre bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Mivel nem túl régóta hirdetem, és az állapota jó, valamint vannak rá érdeklők, ezért az árban egyelőre nem szeretnék rugalmas lenni.
  
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a 9x19 HK USP megvan-e még. Ugyanilyen önvédelmi fegyverem van de váltanék 9mm-re. Kérhetnék az email címre pár közelebbi képet az állapotáról? Továbbá az ár az fix vagy van némi mozgástér? Válaszotokat előre is köszönöm.
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2020 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg