06:05
19:25
<

Állás / Hivatásos Vadász állás Dél-balaton 


2020 Március 06. Péntek ||  Olvasva: 4736x
Ár: 0 HUF (~0 €)

Dél-balatoni, 4400 Ha-os nagyvadas vadásztársaság hivatátos vadászt keres. Az állás betöltésének feltétele a szükséges végzettség és terepjáró gépkocsi megléte. Előnyt élvez a gímbika vadásztatásban szerzett ismeret. Munkabér: 130.000 Ft nettó, gépkocsi használat+ lakhatási támogatás: 100.000 Ft és bérvadászatból származó bevétel bruttó 6%. A motivációs levéllel mellékelt önéletrajzot a sajozsolt[kukac]gmail.com email címre várjuk.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Kedves István! Ha a Tesco ban többet fizetnek,akkor már meg is találta a munkahelyét és kár pazarolnia a betűket a kedves üzenetére. Amennyiben a Tesco mégsem nyerné el tetszését, nálunk még mindig van lehetősége egy állásra. Valószínűleg a hirdetést nem olvasta el elég figyelmesen, 130 e Netto + juttatások. További szép estét kívánok :-))))
  
Feltétel a saját gépkocsi? Hihetetlen hogy ott tartunk 2020 ban hogy még mindig a dolgozó a saját kocsiját tegye tönkre ha dolgozni a szeretne. Az a hulladék fizetése meg menjen a javíttatásra! Melyik az a szakma még ahol ha nincs saját kocsid amit tönkretegyél akkor ne is akarjál dolgozni? 130 e nettó ?????? Egy Tesco s árufeltöltő többet kap és nincs rajta annyi felelősség! Ezért tanultunk hosszú éveket?
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2020 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg