05:46
19:39

Hőkamerák / Iray X-eye Y3+ Hőkamera 


IRay X-Eye Y3+ hőkamera
Ár: 599 900  (~1 524 €)

IRay X-Eye Y3+ hőkamera -Objektív rendszer19 mm-es gyújtótávolság
Nagyítás (alap)4x
Digitális zoom2x / 4x
Legkisebb nagyítás1x
Legnagyobb nagyítás4x
SzenzorVOX hűtetlen FPA detektor 384x288
Filmfelvételvan, belső memóriába
Kijelző720 x 540
Adat tárolás8 GB belső memória
Energiaellátásbeépített Li-ion, újratölthető
CsatlakozókDC5V/2A(Mini USB)
Észlelési távolságÉszlelés / Azonosítás:
gépjármű: 1746 / 436 m
emberalak: 739 / 184 m
Állvány csatlakozás1/4
IP védettségIP66
Képfrissítés50 Hz
Kijelző szín üzemmódokForró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látómező19°x14°
Látószög19°x14°
Spektrális méréstartomány8-14μm
Ütésállóság1m-ről történő leejtésig
Üzemidő4 óra aktív használattal, 7 óra energiakímélő üzemmódban
VízállóságIP66
Működési / tárolási hőmérséklet-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek160 x 62 x 62 mm
Tartozékokkimenő videó analóg kábel
Színezöld
Egyéb tulajdonságokNETD: 50mk[kukac]30℃; Live video WiFi-n keresztül; a kamera kikapcsolt állapotában elemlámpaként is használható; lézer pointer tartozék
Tömeg400g
Garancia2 év forgalmazói Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.
A 720x540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 19mm-es objektívnek és 384x288pixel felbontású 17µm-es érzékelőnek köszönhetően igen széles a látómező. A készülék kialakítása lehetővé teszi egy opcionális 35 mm-es gyújtótávolságú objektív csatlakoztatását is a nagyobb távolságok megfigyelésére. Az opcionális objektív megvásárlásával a készülék univerzálisan használható kisebb és nagyobb távolságokra is.
Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.
A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Szükség esetén a beépített lézer pointer bekapcsolásával láthatja a felhasználó társa, hogy hová néz a hőkamera. Ez a funkció mentési feladatok során lehet hasznos. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (Xeye Pro applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók számítógépes ftp kliens segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.
A beépített 8Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.
A beépített akkumulátorral több mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.​ m.m.m.m

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg