05:26
18:10
<

Hőkamerák / Pulsar Apex Xd 75 Hőkamera Céltávcső 


PULSAR Apex XD 75 Hőkamera Céltávcső
Ár: 1 199 900  (~3 031 €)

PULSAR Apex XD 75 Hőkamera Céltávcső
- EPS3I akkuval
A 38 milliméteres átmérőjű objektív 3x-os induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető. Így az eszközzel maximálisan 6x-os nagyítás érhető el, hatótávolsága pedig 1600 méter.
A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, még a gyorsan mozgó megfigyelt objektumok esetén is (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára).
Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző
A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam vagy a takarékosabb energiafelhasználás. További előnye még, hogy tág (-25 és +50) hőmérsékleti tartományban használhatjuk, illetve teljes mértékben csapadékálló, és a rövid ideig tartó vízbemerülésnek is ellenáll.
Sok extra - üzemmódok, kalibrálás, szálkeresztek Háromféle üzemmód közül választhatunk: "sziklás" - magas kontraszt, "erdős" - mérsékelt kontraszt, illetve "felismerés" -, a magasabb hőmérsékletű céltárgyak megjelenítését teszi lehetővé.
A háromféle kalibrációs móddal az objektívet 1-2 mp alatt kalibrálhatjuk: "manuális - zárt objektívsapkával történik, és zajmentes, "félautomatikus" - a felhasználó dönti el a képminőség alapján, hogy szükséges-e a kalibrálás, "automatikus" - a gyári beállításokkal történik a kalibrálás. A készülék szoftvere frissíthető, így lehetővé válik a céltávcső funkcióinak fejlesztése a későbbiekben.
A 13 különféle szálkeresztből kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet, illetve három különböző nullázási értéket állíthatunk be. A "kép a képben" funkció a szálkereszt és a célzóna nagyított képét jeleníti meg a kijelző felső részén. Ennek előnyét a célzásnál tapasztalhatjuk, hiszen a szálkereszt kinagyított képe ideális a pontos célzáshoz, miközben a látómező nagy része akadálymentes marad.
A Pulsar digitális céltávcsöveknél megszokott egy lövéssel történő nullázást a Pulsar Apex sorozatnál egy kényelmes, Freeze funkcióval egészítették ki. A cél képét rögzíthetjük a képernyőn, így a becsapódási pont megjelölése közben fegyverünket nem kell elmozdítás nélkül, folyamatosan a célon tartani. További könnyítés, hogy a vezeték nélküli távvezérlővel a készüléken lévő gombok használata nélkül is könnyedén elérhetőek az alapműveletek. A távvezérlőt fegyverünk bármely pontján rögzíthetjük, így akár még célra tartás közben is elérhetjük. A fegyverre történő rögzítést is megkönnyítették: a céltávcső alján több csavarmenetet és a hozzájuk tartozó sín adaptert találunk, így többféle rögzítési pozíciót is választhatunk.
A hőkamera céltávcső videokimenettel is rendelkezik, így csatlakoztathatjuk videó és állókép rögzítésére alkalmas eszközökhöz, amelyek akár a készülékre is felszerelhetőek.
A magyar vadászati törvény a vadászati célú felhasználást tiltja!
Érzékelő felbontása:384x288 pixel
Képfrissítés frekvenciája:50 hz
Kijelző típusa:AMOLED 
Kijelző felbontása:640x480 pixel
Nagyítás:3 x
Digitális zoom:2 x
Látómező (horizontális x vertikális):7,2x5,4 ; 3,6x2,7 °
Érzékelési távolság:1600 m
Működés időtartama:5 óra
Külső áramforrás:Igen 
Méretek:381x80x75 mm
Súly:770 g

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg