05:26
18:10
<

Éjjellátó távcső / Yukon Sightline N455 Digitális éjjellátó Céltávcső... 


Yukon Sightline N455 digitális éjjellátó céltávcső legújabb típus
Ár: 259 990  (~657 €)

Yukon Sightline N455 éjjellátó céltávcső
A Yukon Sightline új szériája kategóriájában jelenleg piacvezető tulajdonságokkal rendelkezik.
- 1280x720 pixeles HD CMOS érzékelő
- 1024x768 pixeles AMOLED kijelző
- 4-16x nagyítás (4x optikai, 4x digitális)
- 940 nm fényvető
- 350 m észlelési távolság
- Tölthető akkumulátorra
- HDMI videó csatlakozás
- szerelék nem tartozék
 
Gyors rendszerindítás
Az egyik leggyorsabb, ha a gyakorlatban szinte a legfontosabb tulajdonságáról, a bekapcsolás időigényéről van szó. Ez a Sightline esetében mindössze 3.5 másodpercet vesz igénybe.
Könnyű kezelhetőség egy multifunkcionális kezelőgombbal
A Sightline az egyik legegyszerűbben kezelhető digitális céltávcső kategóriájában. A bekapcsoláshoz és az infra vető aktiváláshoz dedikált gombok állnak rendelkezésre, minden egyebet a többfunkciós állító tárcsával működtethetünk, logikus menü felépítés mellett.
Kifinomult éjszakai fényérzékenység
Természetes Hold mellett és csillagfényben érvényesül az infravörös sugárzás. Az új elektronika és a továbbfejlesztett Firmware révén az új Sightline szenzorának érzékenysége eléri más Yukon termékek érzékelő képességének akár a kétszeresét is. Ennek eredményeként szürkületben és minimális külső fény mellett is remekül használható eszközt kap a felhasználó. A 900 és 950 nm hullámhosszak közötti fokozott érzékenysége alkalmassá teszi az éjjellátó céltávcső használatát akár láthatatlan infra vetővel is.
Az N455 típus alapból láthatatlan, 940 nm-es fényvetővel van felszerelve.
Megnövelt nagyítási fokozatok
4-16x
Az alapként kínált 4-szeres optikai nagyítás a folyamatos digitális nagyítás segítségével akár 16-szoros értékig növelhető.
HD-szenzor
A nagy érzékenységű CMOS szenzor 1280x720 pixeles HD felbontásban biztosít nagy felbontású képet és a legapróbb részletek precíz kirajzolását.
Nagy látószögű betekintő
A komplex, hat lencsés, széles látószögű betekintő, a HD AMOLED kijelzővel karöltve komfortos megfigyelést biztosít. A Sightline a teljes látómezőben figyelemre méltó, egyenletesen torzítás mentes és jó kontrasztú képet generál.
Paraméterezhető ballisztikus szálkeresztek
Az elektronikus szálkereszt minden esetben a látott képpel egy vonalban helyezkedik el. Eltérő formában és színekben hívható elő, míg a felhasználó találhat közöttük ballisztikus szálkeresztet is, mely a különböző nagyítási fokozatokat arányosan követi a kijelzőn - csakúgy, mint azoknál a céltávcsöveknél, melyeknél ez az első képsíkban helyezkedik el. Az aránytartás mellett a vízszintes és a függőleges kitakarás természetesen nem változik, melynek révén a távolságbecslés és célzás különböző távolságok esetén is gyorsan és biztosan elvégezhető.
Nagy biztonságú célra tartás a "Kép a képben" funkció révén
A "Kép a képben" (PIP) funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy kis képen a szálkereszt felett nagyítva lássa a célra tartás pontos helyét, miközben az egész területet is ellenőrzése alatt tarthatja a tájékozódási pontok elvesztése nélkül.
Pontos nullázás funkció nagyítás során is
A felhasználónak lehetősége van a szálkereszt nullázásra alap nagyítás és digitális zoom használata mellett is. A klikk érték ugyanis a nagyítási fokozatokkal arányosan csökken. Maximális nagyításnál ez az érték kisebb, mint 0.1 MOA. Mindeközben a célzó pont stabil a teljes nagyítási tartományon.
Három különböző lövés profil
A nullázási beállítások három különböző profilban menthetők el. Ezzel igazíthatjuk céltávcsövünket különböző fegyverek, vagy lövedék típusok tulajdonságaihoz. Mindegyik profilhoz 10 nullázási távolság menthető el.
Távolságbecslő funkció
A Sightline sorozat egyik leghasznosabb funkciója segít ismert méretű testekhez dinamikusan viszonyítani, ami elősegíti a távolságbecslést. A folyamat során szarvas (1.7 m magasság), vaddisznó (0.7 m magasság) és nyúl (0.3 m magasság) piktogramok segítenek a vad távolságának meghatározásában.
Beépített, gyorsan cserélhető tölthető akkumulátor pakk
A tartozék akku pakk pillanatok alatt cserélhető. A ház kiképzése segít a helyes behelyezésben még teljes sötétségben is. További kiegészítő akku pakk, vagy AA elemek, illetve akkumulátorok befogadására felkészített ház opcióként rendelhető.
Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:
1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Hasonló hirdetések 



;



Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg