04:46
20:43
<

Távcsövek / Carl Zeiss Jena  
2021 Április 08. Csütörtök ||  Olvasva: 890x
Ár: 65 000 HUF (~186 €) 100 000 HUF
 -35%

Eladó a képen látható Carl Zeiss Jena 7x50-es keresőtávcső. A távcső eredeti tokjában. Eredeti blokkjával. Az egyik elülső prizmán kisebb foltok láthatók de ezek nem befolyásolják a látási kèpet . A helyszínen kipróbálható ès átvehető vagy előre utalással postázom is . Az ár minimálisan alkuképes.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Oszlànszki Attila! Természetesen tudok küldeni további képeket csak szeretnék kérni esetleg egy elérhetőséget ,vagy Messengeren is írhatsz nyugodtan és ott egyszerűbb képet küldenem. Roll Mátènak hívnak .A pontos èvjáratát sajnos nem tudom .
  
Üdv. Több képet kérhetnék a tàvcsőröl? Mikor kiadàsú a tàvcső?
  
Tisztelt Szabó István! Köszönöm szépen a tanácsokat. Valószínűleg attól van hogy sokáig állt a tokban mert ezt a távcsövet nem használták. További szép napot kívánok önnek .
  
Üdvözlöm! Azok a foltok a prizmán gombák. Attól van, hogy valószínűleg sokáig állt a távcső a tokjában. Nem szabad bőrtokban tartósan tárolni, mert begobásodnak a lencsék és megette a fene az egészet. Nagyon gyorsan hozzáértő optikussal le kell szedetni, mert terjedni fog és akkor a tavcső mehet a kukába. Nyom nélkül így sem lehet már eltávolítani, mert amikor leszedik jönni fognak vele a lencsebevonatok is. Nem jó hír önnek, de sajnos ez van.
  
Tisztelt Bukovics János! Köszönöm szépen az érdeklődését de csere nem érdekel .
  
Üdvözlöm érdeklődnék hogy cseren erdekli-e egy Swarovski Habik SL 10x50-es?
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2021 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg