06:58
16:57

Golyós puska / Hadi Carl Gustafs  
2023 Január 24. Kedd ||  Olvasva: 8027x
Ár: 450 000 HUF (~1 155 €)

Eladó hadi Carl Gustafs, hibátlan csővel és hibátlan szórással. A puska 1915-ös gyártás ("B" csöves ami arra utal hogy menet van a csővégen). Képeket telefonos egyeztetés után emailben küldök. Hadi optika és oldalszerelék külön tárgyalás része, de megoldható hozzá.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Bodnár Mihály! Ami a tust illeti teljesen igaza van, de! Itt jön a csavar, én Carl Gustafs-al járok versenyekre főleg Ausztriában. Természetesen a "szorosabb" csövűeket igyekeztem mindig össze válogatni. Több olyan darabom is van jelenleg aminek annó megfelelő vagy a fölötti értékre (barázda méret) ütöttek be mivel nem volt kopott a cső. Én lőttem vele 5000-et... elhasználtam a csövet nagy már a zárolási hézag is... a beütött maradt a fegyver kuka... Tehát, hogy is van ez milyenségi mutató? Ha esetleg ezt az eszme futatást megbeszélné mint lövész a lövésszel, keressen fel bátran telefonon nyitott vagyok minden konzultációra és tanulásra.
  
Üdv tus végén a réz beütéseket kéne lefényképezni az mutatja a puska milyenségét a svéd fegyvermesterek zároláskor!!!olyan hogy " b " csöves olyan nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2023 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg