06:35
18:36

Egyeb ruházat / Leszsák, Leskabát  
2023 Szeptember 06. Szerda ||  Olvasva: 1179x
Ár: 50 000 HUF (~129 €) 55 000 HUF
 -9%

Leskabát és Lábrész Vadonatúj soha nem használt. Kettős funkció: az alsó résszel leszsákként, az alsó rész nélkül leskabátként használhatjuk. Hangtalan és kellemesen meleg. Könnyen tisztítható lábrész. Könnyű kis táska a szállításhoz. Helyváltoztatásnál levehető a lábrész. Puha zsebek, amik nagyon melegek. Magasan zárható gallér a fülek védelmére. Könnyen belebújhatunk vagy levehetjük a kétutas cipzárnak köszönhetően. A cipzár beépített szorulásvédelemmel van ellátva. Mosható vízálló lábrész (hordtáskaként is használható) pihekönnyű. Nem használt vadonatúj. Szigetelő képessége nagyon jó kicsire összenyomható.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Dániel Horváth! Van hozzá egy zsák de nem kompressziós. Meg lehet varratni hozzá.kb 2kg. Vadonatúj megcsinaltattam de a feleségemtöl kaptam egy másikat meglepetésből és nyilván az marad ez megy.
  
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy megvan-e még a zsák, és ha igen, akkor pontosan mit jelent, hogy kicsire összenyomható. Van hozzá valamiféle kompressziós huzat, mint a hálózsákokhoz, vagy ilyesmi? Még arra is kíváncsi lennék, hogy egybe az egész kb. milyen nehéz. Köszönöm a segítséget. Horváth Dániel
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2023 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg