05:33
19:49
Vadász hirek   Balesetek 


Balesetek

 
Fának csapódott egy autó, ketten meghaltak Jánoshalma közelében hétfő éjszaka. 
 
A rendőrség csak annyit közölt, hogy 22 óra körül az 5412-es számú főúton egy autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra és az út szélén álló fának csapódott. A baleset következtében két személy a helyszínen életét vesztette.
 
Egy vaddisznó okozta a balesetet, a nagyjából 100 kilós állat az útra rohant, a közeledő autó nagyot fékezett, de így is elgázolta az állatot. A vaddisznó elpusztult.  
 
A mögötte haladó autó, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt. Átsodródott a bal oldali sávba ahol egy útszéli fának rohant. A nagy erejű ütközésben az Opel utasa - egy 52 éves jánoshalmi férfi – azonnal életét vesztette, míg az autót vezető 28 éves jánoshalmi férfi életveszélyesen megsérült. A sofőrt a mentőknek kellett újraéleszteni, de hosszas próbálkozás után sem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe.
 
 

Durva karambolt élt át Bárány Attila hétvégén

Elmaradt Bárány Attila hétvégi bulija. Autója elé ugrott egy 170 kilós szarvastehén. Az állat nem élte túl az ütközést, leszakadt a feje, Bárány autója pedig totálkárosra törött. Az autóban ülő utasok kisebb sérülésekkel megúszták a durva balesetet. 
 
A DJ sokkoló fotót tett közzé a halott szarvasról és saját sérüléseiről is, rajongói inkább az állatot sajnálták, amin a lemezlovas kiakadt: "Mondhat bárki, bármit. 5-en ültünk az autóban és örülünk, hogy csak ennyivel megúsztuk. Az autón keletkezett kár nem érdekel. De hogy valaki a szarvast sajnálja inkább és megjegyzéseket tesz a saját oldalamon Zolira, vagy rám, kikérem magamnak az Ő nevében is. Ha valaki, akkor Zoli tudja, hogy egy ilyen szituációban mit lehet, vagy nem lehet tenni. Nem mentünk úgy, mint az állatok. Vizes volt az út, esett az eső. Lakott területen kívül éjjel fél 2-kor, a semmiből, nem az úton bóklászva, hanem egy pillanat alatt, az útra és elénk ugrott a szarvas. Nem lehetett kikerülni, pedig Zoli megpróbálta" - írta Facebookján.
 
 






Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg