05:33
19:49
Vadász hirek   Új állatfajra bukkantak Namíbiában 


Az idei alkalommal azonban az egyik csoport olyan állatfajt talált, amely alaposan felborzolta a kedélyeket az egész országban. A szemtanúk állítása szerint a különös teremtényre akkor lettek figyelmesek, amikor az erdős részen éppen élelmet gyűjtött magának. A nagy riadalomban az egyik vadász egy szablyával meg is sebesítette az állatot, amely ekkor a bozótosba menekült.

Új állatfajra bukkantak Namíbiában


 

Ekkor utánaindultak a vadászok és ki is lőttek egy példányt. Elmondásuk alapján ez a valaha látott legbizarrabb élőlény. Semmi más állathoz nem hasonlítható, leginkább egy kis szörnyecske juthat eszünkbe róla. A vadászat után készítettek róla egy nem túl jó minőségű képet is, majd értesítették a rendörséget.

A beszámolók szerint az állat eléggé vadnak bizonyult, a feltételezések szerint ragadozó lehet. Egyébként nem ez volt az egyetlen példány, a vadászok 3-4 másik egyedet is láttak. A tetemet egyelőre elküldték kivizsgálásra és a kutatók abban bíznak, hogy néhány napon belül bővebben is tudnak majd nyilatkozni a rejtélyes állatfajjal kapcsolatos egyéb részletekről.







Kategóriák
© Vadászapró.hu 2024 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg