07:10
17:46

Vadkamera / Email Küldős 3g Vadkamera 


2017 Október 13. Péntek ||  Olvasva: 1299x
Ár: 55 000 HUF (~178 €)

Hunter's Eye márkajelzésű vadkamera. Beépített 3G modul!!! Androidos telefonnal távolról tudod vezérelni a kamerát, ilyen funkcióval nagyon kevés kamera rendelkezik!!) ! -----------------------------------------------Éledési sebesség: 0,4 s ! 56.db IR LED !!!!!!! , amelyek működése állítható 25.db vagy 56.db, 940 nm a vad számára láthatatlan + fényszűrös borítással van ellátva, Működtetése: 8.db AA 1,5V elemmel/aksival vagy 12V külső aksi. Éjszakai látótáv: 20 méter, PIR látószög: 110 fok, Fotólátószög: 100 fok, Képméret állítható: 5MP / 8MP / 12MP, képfelbontás: 4000x3000, Elküldött fényképek mérete állítható, 50.kb-300.kb-os képeket küld el!!!! fényképezés + videó mód be állítható (ilyenkor is csak a képet küldi el). Képérzékelő: 5 megapixeles színes CMOS, Videó felbontás: 1080P, 720P, Kijelző: 2,0 colos színes LCD, jelszavas védelem, SD kártya foglalattal (8 MB - 32 GB, amely nem tartozék), Multi-shot beállítás: max. 5 fénykép, Jelszóval védhető: 8 számjegy, Vízálló: IP54, Működési hőmérséklet: -20 ℃ - 60 ℃, Fényképküldés MMS / SMTP / FTP-en keresztül, (emailben történő küldést javaslok az olcsóbb üzemeltetés miatt), 1/4"-os állványcsatlakozó menet USB port 12V DC tápcsatlakozó (nem vezeték) , STB. --------------------------------------------- A kamerához külső IR tápegységet is lehet kapcsolni, amely az éjszaki látótávolságot akár a duplájára növelheti !!----------------------------------------------------------- Ha nem szeretsz az elemekkel bíbelődni akkor javaslom a külső aksival történő üzemelétetést, amely 10-szer annyi ideig üzemeltetheted a kamerát, mint a ceruzaelemek. DE ha aksit se akarsz cserélgetni akkor napelemes töltő is van hozzá. ------------------------------------------------------------------------- Az általam javasolt beállításokkal a havi üzemeltetési költség 500.Ft alatt van.------------------------------------------------------------------ A terméket használt termékként értékesítem, (saját részre vásároltam, de nem került felszerelésre), de új ! csak kipróbálva (tesztelve) van, terepen felszerelve nem volt! ------------------------------------------------------------------------ÉRDEKLŐDNI: fekeshm[kukac]freemail.hu címen.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt János! Nem kívánom minősíteni.
  
Érdekelne, hogy mit mond a HC700M típusról megbízható, jó ?
  
Tisztelt Andreas! Sokkal fejlettebb, 3G-s, nagyobb az éjszaki látótávolsága, tisztább a kép, megbízhatóbb a működése, több 56.db IR ledje van és 950nm -es tehát a vád számára nem látható, felülírja az sd kártyát, energiatakarékosabb, stb. A tudásbeli különbséget úgy tudom jellemezni, hogy az öné egy régi telefon, ez pedig már egy okos telefon.
  
Nekem ugyanezen típus van csak még 2G, ez a típus többet tud mint az?
  
Tisztelt Tbor! Sajnos ezen nem tudok javítani (olcsó húsnak híg a leve). Annyit tudok csak javasolni küld vissza, mert az jobb nem lesz, csak rosszabb. Látom én is, hogy az ebayon, amazonon, wisen a gyári ár töredékéért árulják, de annyit is ér. A gyári ár pl. 500m kb.29-32.000.Ft-ra jön ki + vám, akkor gondolj utána, hogyan tudják adni ennek a feléért. A különböző hirdetési oldalakon árult kameráknál benne van a pakliba, hogy hibásak, pl. amit 40 ezren alul veszel Sunteket, annak a menüjébe bármit is állítasz akkor is csak az alapbeállítást ismeri fel, a különböző beállítások csak kirakatként vannak benne. Már valakinek írtam, hogy az utóbbi időben egyáltalán nem javaslom ezta típust, csak a gond és bosszúság van vele.
  
Vettem egy hónapja az Ebayról egyx Hc550M kamerát, de csak 5 méterig lát el éjjel és ott is csak sejteni lehet, hogy mi van ezen lehet javítani ?
  
Tisztelt Zákány Tamás! "Sajnos" Suntek kamerákkal már csak javítok, az utóbbi időben nagyon silány minőségűek lettek nem ajánlom neked sem. A különböző külföldi hirdetési oldalakon egymás alá licitálva adják el, lehet 550G akarsz venni és a címke az is lesz,de a belseje pedig 300-é. Hívj fel és megbeszéljük.
  
Vásároltam öntől egy éve egy Suntek 550M kamerát, szeretnék még egyet vásárolni, foglalkozik még ilyen típussal?
  
Tisztelt János! Még van, hívj fel.
  
Van még kamerája ?
  
Tisztelt Pál József! Igen van még, kérem hívjon fel.
  
Érdeklődnék, hogy meg van-e még a kamera?
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2017 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg