05:36
19:47
3

Vadkamera / Vadkamerák Beállítása és Javítása 


2018 Április 23. Hétfő ||  Olvasva: 2769x
Ár: 2 000 HUF (~6 €)

Teljesen üzemkészre beállított HUNTER3G vadkamera (kamera + SD kártya + SIM kártya(1.GB adattal, amelyet neked csak aktiválni kell) + beállítás ) most 67.000.Ft. (bruttó) Számlával! NEMSOKÁRA KAPHATÓ LESZ A MEGÚJULT 3.5G ÉS A 4G VÁLTOZAT IS (tesztelés alatt, anélkül nem értékesítek új típusú a kamerát)!!!! **************************************** Tisztelt vadásztársak az alábbi kamerák szoftveres javítását vállalom: - Hunter eye, Duramaxx, Willfine, Salamander (a 2-es és 3.0G verzióhoz magyar nyelvű szoftverrel is rendelkezek)! .................................................... - Suntek 300M, 500M, 550M, 550G, DE csak az eredeti Suntek gyártmányút, a más gyár által gyártott ilyen típusú kamerák általában, mivel a hardverei lebutítottak, nem tudják a szoftver frissítést felvenni mert a szoftvereik is lebutítottak. ---------------------------------------------------- A hiba feltárás ingyenes! ------------------------- Minox, univision,Deke stb kamerák beállítását és javítását is vállalom.--------------------------------------- ----------------------- Érdeklődni: huntervadkamera[kukac]gmail.com címen.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Jani! Ok, ha elküldöd, feloldom a blokkolást a kamerán. Hívj fel és megbeszéljük.
  
Megnéztem az imei szám felett 3Mw7BN41 számsor van beírva. Mi a dolgom.
  
Tisztelt Jani! Ok, nyugodtan keressen.
  
Köszönöm. Kimegyek és megnézem.
  
Tisztelt Jani! Már nem ön az első aki ilyen problémával fordul hozzám. Nézze meg a kamerába a saját beállításoknál a szoftververzió számát, ha az 3Mw7BN41 akkor szerencséje van, mert azt én illetve nekem készítették. Ha a verziószám megegyezik akkor orvosolható a problémája.
  
Érdeklődnék, hogy tudna-e nekem segíteni. Vettem kb. 5 hónapja egy ugyanolyan 3G-s kamerát amit ön is árul. Eddig nagyon jól működött, de most az egyik pillanatról a másikra, éjszaka csak fekete képet küld. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, de az nem tudott segíteni csak annyit mondott, cseréljek akkumlátort, de hiába cseréltem a hiba továbbra is fennáll. Segítségét előre is köszönöm.
  
Tisztelt Zán Tamás! Teljes mértékben igaza van, általában azok az antennák 3 decibelesek és lehet gyengébbek, mint az eredeti antennák (megjegyzem ezek mind 2G antennák). De azoknak az antennáknak is megvan az előnye, mégpedig az, hogyha völgyben van a kamera akkor magasabban jobban tudja venni a jelet. Mivel sokan kerestek már nálam ilyen antennákat, ezért rendeltem 10 decibeleseket (2G-3G hullámhoszt tudnak), de ezek sem mindenhatók, ahol egyáltalán nincs jelerősség ott ezek is feleslegesek.
  
Érdeklődnék, hogy jelerősítős antennát árul-e? Amiket az üzletek árulnak azok nem erősítik fel a jelet, hanem csak magasba lehet feltenni (3m) és esetlegesen ott jobb a jelerősség.
  
Tisztelt Szabó István! Természetesen segítek, hívjon fel vagy írjon emailt.
  
Üdvözlöm. Vásároltam egy hc-300m kamerát, és már egy ideje küzdök vele hogy kapjak képet a telefonomra. tudna segíteni a helyes beállításokkal?
  
Tisztelt Piskoti Lajos! A kamerának feltehetően "nincs" baja, próbálja ki, 8.db 1,5V elemmel és biztos vagyok benne, hogy fog készíteni éjszakai fényképeket. Annyi baja van, hogy 9V-os a kamera. Nagyon sokan küldenek hozzám javítani ilyen kamerákat, ugyanis mostanába, ezeket az utángyártott olcsóbb kamerákat 9V-ra gyártják. Megoldása az, hogy 12V aksiról kell üzemeltetni egy converter beépítésével. Ha szüksége van ilyen vezetékre, akkor írjon a [email protected] címre.
  
érdeklődnék, hogy mi baja lehet a kamerámnak. Az ebayről vettem HC500M típusút. Nappal készít képeket sé elküldi, de éjjel csak fekete képeket küld, pedig aksiról működtetem. Lehet javítani vagy dobjam ki?
  
Tisztelt Zoltán ! jelenleg van nálam beállításon 8.db, nagyon szar minőségűek. Ha lehet egy tanácsom próbáld meg visszaküldeni, mert csak idegeskedni fogsz velük. Ha nem tudod visszaküldeni akkor hívj fel és megbeszéljük, mit lehet velük kezdeni. SENKINEK NEM AJÁNLOM A 2017-ES SUNTEK HC MODELLEK VÁSÁRLÁSÁT (olcsó húsnak :-( híg a leve)
  
Vettem 5.db HC700 kamerát, tudna segíteni a beállításban?
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2018 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg