07:21
16:29

Golyós puska / Anderson Manufacturing Am-10 Sport Karabély - . 30... 
Feladva: 2021 Szeptember 07. Kedd ||  Olvasva: 778x
Ár: 648 000 HUF (~1 815 €)

Eladó kb. 250 lövést használt makulátlan állapotú AM-10 sportkarabélyom .308 Win / 7.62x51 NATO kaliberben. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ÁR A GYÁRI ALAPFELSZERELTSÉGRE VONATKOZIK CSAK (fehér hátterű kép). A karabély a jelenlegi állapotában egy csomó extrával szerelt. Az új fegyver bolti ára: 709e Ft volt. Megvásárolható extrák értéke 635e Ft felett van új áron (a gyári felszereltségen felül): Doublestar AR-15 ARFX Skeleton Mil-Spec válltámasz/ Hogue AR-15 Overmolded Beavertail gumi markolat Triggertech Diamond AR10 állítható egyenes elsütőszerkezet/ JP Enterprises AR-15 állítható-fordítható kétkezes biztosító/ Magpul M-LOKŸ QD válpánt gyorscsatlakozós szerelék/ Brownells AR10/AR15 Accu-Wedge/ Taktikai megnövelt felhúzókar hosszabító/ Magpul MOE Polymer L2 Rail Sections szereléksín/ American Defense Manufacturing Recon-S QD céltávcső szerelék/ Primary Arms SLx8 3-18X50 FFP ACSS HUD 308 céltávcső/ A képeken látható felszereltségben is megvásárolható a fenti extrákkal csomagban. A távcső és bilincsben egy lövés sincs! Ebben az esetben a teljes szett ára 999.999 FT alku nélkül.

Hasonló hirdetések 

Kérdezzen a hirdetés feladójától 

Név:: 
Telefonszám:: 
Email cím:: 
Kód:: 
    Kérdések és Válaszok 
Tisztelt Biró Gábor! Sok sikert kivanok. Mivel folyamatosan foglakozom hasonlo jatekszerekkel, ha majd megtisztel vele engem is erdekel hogy mi az amit 1 misi alatt meg tud venni egyedi rendelesre es jobban fel lesz szerelve? Bizonyara tud valamilyen varazslatot es csak nekem nem jon ki a matek.
  
Köszönöm a válaszát! Utólag láttam, hogy az ár alku nélkül van írva. Viszont ennyiért nem Andersont tudok venni hanem egy egyedileg rendeltet ami szinte ugyanazt tudja mint az Anderson felszerelve. Nem szeretném alkudozással megsérteni. Még nem vettem 308ast, ha esetleg lentebb megy majd az ára akkor érdekelhet. Köszönöm!
  
Tisztelt Biró Gábor! igen még megvan. Annyi változás lett hogy: (1) vissza lett alakítva a gyári állapotra (de minden tuning kiegészítő meg van). (2) illetve beadtam bizományiban egy üzletbe. Ott meg lehet tekinteni, de az árról én döntök. Köszönettel!
  
Tisztelt Eladó! Ez a szett megvan még? Mert ha nincs, nem zaklatnám feleslegesen ajánlattal. Köszönöm!
  


;Kategóriák
© Vadászapró.hu 2022 Kapcsolat .. ..
ide jöhet valami szöveg